Pàgines

dijous, 17 de setembre del 2020

SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT

Aquesta setmana es celebra la Setmana Europea de Mobilitat, és per això que hem fet una petita excursió pel poble i els seus voltants. 

Pel camí hem anat trobant una sèrie de cons, que portaven a dins un missatge, amb una acció que havíem de portar a terme: simular que anem en un mitjà de transport sostenible, dibuixar al terra un element natural, respirar aire pur, escoltar el nostre cor i fer estiraments. 

Per últim, l'Oumar Guixé, un artista del poble, ens ha deixat entrar al seu taller i ens ha mostrat les últimes escultures que ha fet amb pedra. Ens han agradat moltíssim!

Aquí us deixem un recull de fotografies:

9 comentaris:

  1. ME VA AGRADAR ANAR A VEURE LAS VAQUES
    JOEL
    2N

    ResponElimina
  2. Albert: Va ser molt divertit anar caminant pel poble i les afores, el millor va ser quan vam anar al "museu" (Les escultures i quadres eren molt xulos).

    ResponElimina
  3. Hola!!!!! em va agradar molt fer l'excursió perquè el mestre Jordi va amagar cons fins a l'arrivada i a cada con hi havia un paperet i hi deia alguna cosa!!
    ADÉU! XÈNIA (: :p

    ResponElimina
  4. Em va agradar molt veure algunes de les escultures de l'Oumar Guixé

    SERGI





    :) :) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :) :) :) :) :) ;) :)

    ResponElimina
  5. Em va agradar molt la caminada, era molt divertit perquè deixaven com pistes que posaven per exemple: feu veure que monteu un vehicle ecològic.
    firmat Arnau XD :) hola i adéu

    ResponElimina
  6. Em va agradar anar d'excursio (: i veure un artista picapedrer i nos va deixar entrar per veure també les seves pintures (:(:(:(:(: /: adeu !!!!!!! (: de la mobilitat.
    Samuel

    ResponElimina