Pàgines

dimarts, 31 de març del 2020

GARRAFABALL

Aquesta setmana us proposo un REPTE/ JOC:
Es tracta que us construïu una garrafa de cap o una garrafa de mà, o si voleu totes dues.

Amb una pilota de tennis taula, d’espuma, de raquetes de platja o si no en teniu cap la podeu construir amb una bola de paper, una mica de film i cinta adhesiva.

Jugueu, practiqueu, inventeu formes de posar-la a dins i ens graveu un petit vídeo de com ho feu. Amb el joc que heu inventat, o la forma més difícil/divertida que l’heu introduït dins de la garrafa i ens l’envieu. Si no teniu ganes de fer un vídeo (Desitjo que sí! Així ens veiem) ens podeu escriure explicant-nos l’experiència. 
Aaaaahhh!!!! Sobretot pilotes toves, i espais sense perill, no trenqueu res, que sinó m’estiraran les orelles.
Jo ja ho he fet! Aquí teniu algunes idees.


AQUÍ US DEIXEM ELS VOSTRES VÍDEOS:








5 comentaris:

  1. Que bé aqui el Jordi, el Sergi, el Xavi i la Noemí ficant més intriga que ningú, rebot per aqui rebot per allí. Si jugueu tots alhora m'imagino el pis tot ple de pilotes per alli!!! Quina aventura anar de la cuina al menjador. Desitjo que us ho passeu bé jugant al garrafa-ball.
    Jordi

    ResponElimina
  2. Uuuuoooo quins super-vídeos!!!!
    Quines grans llançadores la Jana i la Mercè. I el pare també ho fa molt bé recollint-les totes. Al conill li ha agafat vergonya i s'amaga.
    Quantes pilotes a casa de la Joana i la Laia, sort que al final he vist una mà de la mare que surt per la pantalla, ja em pensava que tenieu una màquina de llençar pilotes. Ho heu fet súper bé.
    Xènia i família. Simplement espectacular!!!! Quin domini de la garrafa de cap amb rebot a la paret. I la Xènia tot saludant mentre s'atança a la càmera ballant. Encara que crec que m'heu colat algun "fake", però han quedat perfectes. Un final molt xulo.
    M'ho he passat genial mirant tots els vídeos.

    Jordi

    ResponElimina
  3. Nens i nenes de Puigverd, que bé que ho feu! Es nota que us ho heu passat molt bé! Ara a continuar practicant!

    Laia

    ResponElimina
  4. Com es nota que heu practicat amb moltes ganes!!!
    Ho heu fet molt bé!

    Conxita

    ResponElimina
  5. Molt bé Joel i Samuel. Heu fet unes bones recepcions!!!

    ResponElimina